Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Roller Champions

Rykte: Roller Champions synger allerede på siste verset

Ubisofts free-to-play sportsspill ble lansert i slutten av mai.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft har allerede sløyfet Splinter Cell VR og Ghost Recon Frontline, men noe tyder på at den franske utvikleren ikke er ferdig med å tynne ut sine mange prosjekter.

Spilljournalisten Jeff Grubb sier i sin Xbox Era Podcast at han har blitt fortalt at "Roller Champions kommer til å kanselleres etter Sesong 3".

Det kompetitive actionspillet med sportselementer Roller Champions ble utgitt i mai, og den andre sesongen Disco Fever rullet ut i slutten av juni. Ubisoft skriver på sin hjemmeside at "sesonger vil vare to måneder," og dermed vil tredje og potensielt siste sesong komme i slutten av august eller begynnelsen av september.

Det virker imidlertid litt tidlig å kaste inn håndkleet. Ifølge Ubisofts seneste kvartalsrapport har Roller Champions klart seg bedre enn Hyper Scape, og Ubisoft Montreals mindre suksessfulle battle royale fikk tross alt lov til å kjøre i nesten to år.

Roller Champions

Relaterte tekster

0
Roller ChampionsScore

Roller Champions

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Tre år etter kunngjøringen er Ubisoft endelig klare, og heldigvis er Roller Champions for det meste gøy.Loading next content