Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Starfield

Rykte: Starfield- og Redfall-utviklingen går ikke så bra for øyeblikket

Insideren som forutså Hi-Fi Rush-kunngjøringen har kommet med en annen stor påstand.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Horns, insideren som avslørte Hi-Fi Rush-kunngjøringen før den ble vist frem på den nylige Xbox og Bethesda Developer_Direct, har kommet med en annen påstand om at Bethesda og Arkane Studios sliter med å fullføre Starfield og Redfall.

"Redfall kommer først og er fortsatt i røff tilstand, og har sannsynligvis bruk for mer kvalitetskontroll, men det er fortsatt i bedre tilstand enn Starfield," sa Horns.

Vi har ennå ikke fått bekreftet utgivelsesdatoen for Starfield, men Horns hevder at dersom Bethesda skulle få viljen sin, vil den komme ut til høsten i år. Vi vet imidlertid utgivelsesdatoen for Redfall, og det er satt til 2. mai.

Forhåpentligvis vil det ikke være flere forsinkelser på noen av titlene, men slik det høres ut, kan det hende at mye mer arbeid må gjøres på dem begge.

Starfield

Relaterte teksterLoading next content