Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Startsiden
nyheter
The Last of Us: Part II

Rykte: The Last of Us: Part II skal lanseres tidlig i 2020

Tidligere denne uken kunne min spanske kollega David fortelle at kilder han har snakket hevdet at vi ville få en ny trailer fra The Last of Us: Part II denne uken, og at spillet ville slippes en gang i høst. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å nevne dette av respekt for Sony, men samtidig liker jeg ikke å spre falske rykter, så her er en oppklaring.

For litt over to måneder siden fikk jeg høre at Naughty Dog straks ville bli ferdige med innspillingen av de filmatiske sekvensene i The Last of Us: Part II, noe som ble bekreftet kort tid etter. Da måtte jeg jo selvsagt bare spørre om planen fortsatt var å slippe spillet i høst. Da fikk jeg den litt skuffende beskjeden at de hadde bestemt seg for å utsette lanseringen til starten av 2020, nærmere bestemt før april om alt går som planlagt. To av grunnene er selvsagt at studioet ønsker å leve opp til sine egne og våre forventninger, samt at de ønsker å unngå det samme overarbeidet (såkalt crunch) de slet med både i utviklingen av The Last of Us og Uncharted 4: A Thief's End.

Nå er dette altså ikke offisielt enda, men jeg ønsker bare å dele det jeg har hørt slik at dere kanskje kan sette litt mer realistiske forventninger.

The Last of Us: Part II

Relaterte teksterLoading next content