Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Left 4 Dead 3

Rykte: Valve jobber på Left 4 Dead VR

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

For en stund siden slo Valve-sjefen Gabe Newell fast at de ønsker å bli mer som Nintendo, hvor de både utgir hardware og software, altså kan vi forvente å se flere spill fra virksomheten fremover. Og nå har de avslørt Half-Life: Alyx, som er VR-eksklusivt, og tilsynelatende er det ikke den eneste serien som får et nytt VR-eksklusivt kapittel. Om vi skal tro ryktene.

HQ

I følge insideren ValveNewsNetwork, som i årevis har spesialisert seg i nyheter om Valves planer, så jobber de nå på "Left 4 Dead VR", altså et nytt kapittel i den intense kooperative action-serien, dog med VR som fokus.

Kontoen, som kjøres av Tyler McVicker, har ikke sagt annet enn at spillet eksisterer. Det ser dog ut til at fokuset er på Alyx nå, så forvent ikke å få se noe konkret helt enda.

Left 4 Dead 3

Relaterte tekster

2
Hinter Valve om Left 4 Dead 3?

Hinter Valve om Left 4 Dead 3?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Spillbransjen liker å gjøre litt narr av Valves motvilje til å telle til tre, men nå kan det se ut til at denne "forbannelsen" er iferd med å brytes. Det er altså ikke...

Er Left 4 Dead 3 i utvikling?

Er Left 4 Dead 3 i utvikling?

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det kan se ut som en gruppe Dota 2-spillere som var på besøk hos utvikler Valve nylig oppdaget noe det ikke var meningen at de skulle oppdage. En av spillerne tok nemlig...Loading next content