Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlezone

Rykte: Virtual reality til Xbox One på E3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rebellion jobber som kjent med Battlezone, et virtual reality-spill som kommer til Playstation 4 og PC. Det som ikke har vært like kjent, er at de tilsynelatende også jobber med en Xbox One-versjon av spillet. Det er bare at det ikke har blitt annonsert noe VR-utstyr til denne plattformen.

Dette har blitt oppdaget av driftige Neogaf-detektiver som lenker til fire sider som denne som tyder på at virtual reality er ett av Microsofts punkter under E3. Forøvrig finnes det en rapport på ArsTechnica som avslører at et europeisk studio jobber med et virtual reality-spill som skal slippes til Xbox One i 2017. Siden avslører ikke hvilket spill det er snakk om, men skriver at det er "set in the universe of an established, long-running franchise".

13. juni skal Microsoft på scenen i Los Angeles for å holde sin pressekonferanse, og da får vi nok vite om det kommer et VR-headset og om den oppgraderte Xbox One-konsollen blir en virkelighet.

Battlezone

Relaterte tekster

0
Battlezone-betaen har fått dato

Battlezone-betaen har fått dato

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Battlezone har allerede vært tilgjengelig på Playstation 4 siden Sony lanserte PS VR i fjor, og snart kommer det til PC-plattformens HTC Vive og Oculus Rift. Før det...

0
Battlezone-reboot slippes til Oculus Rift

Battlezone-reboot slippes til Oculus Rift

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den britiske utvikleren Rebellion kan fortelle at deres kommende reboot av Battlezone (et Atari-spill fra 80-tallet) skal utrustes med Oculus Rift-støtte. Slippdatoen er...Loading next content