Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Rykter: Halo Infinite kampanjens DLC-er er skrotet

Noe mer arbeid som gjøres på spillet kan bevege seg utenfor 343 Industries.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært et veldig turbulent par dager for 343 Industries. Halo-utvikleren mistet flere store navn på grunn av Microsoft-permitteringer, og nå går det rykter om at noen få planlagte kampanje-DLC-er for spillet er skrotet.

Det ble antatt at Joseph Staten hadde noen ideer til tilleggsinnhold basert på Halo Infinites kampanje, men disse planene ble angivelig skrotet etter at Bonnie Ross forlot selskapet.

Det er også ideen som sirkulerer at 343 Industries nå bare regnes som franchisekoordinator for Halo, og at fremtidige prosjekter faktisk vil bli laget av tredjepartsstudioer gjennom Xbox-publisering.

Denne informasjonen er alt ubekreftet akkurat nå, men med tanke på den dårlige lanseringen av Halo Infinite, bestemte kanskje Microsoft at franchisen skulle gå til et annet studio. Hva tror du? Kan 343 Industries returnere Halo til sin tidligere prakt, eller skal vi bare rive bandasjen av mens vi fortsatt kan?

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content