Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Sackboy til PSP

... sammen med Rock Band, Assassin's Creed og Motorstorm

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony uttalte tidligere denne måneden at de hadde store titler på vei til deres bærbare konsoll Playstation Portable. De tullet visst ikke, for her er det store navn på gang.

I dag har Sony annonsert at både Motorstorm, Rock Band, Assassin's Creed og Little Big Planet kommer til Playstation Portable. Dette er store titler som alle tidligere har gjort det godt på andre konsoller. PSP har de siste årene åpenbart slitt med få sterke titler, men her ser det ut til at store endringer kan være på vei.

Til vår store glede tar altså vår gode venn Sackboy steget videre. Her skal vi spille, skape og dele, akkurat slik millioner av spillere har gjort med det upåklagelig populære Playstation 3-eventyret den sjarmerende dukken har tatt oss med på. Igjen er det de kreative sjelene hos Mediamolecule som står for utviklingen, som skal være ferdig i 2009.

Arctic Edge er navnet på Motorstorm-serienes neste spill. Dette spillet vil komme til både PSP og Playstation 2, og det er prisvinnerne hos Bigbig Studios som sitter bak spakene. Utviklerstudioet består av tidligere ansatte hos Codemasters, og de har et tett samarbeid med Evolution Studios - utviklerne bak Motorstorm-spillene til Playstation 3. Her skal vi nok en gang bytte underlag, og bevege oss videre til forblåste og snødekte omgivelser.

Sammen med disse titlene, kommer det også bidrag fra Assassin's Creed, Rock Band, Madden NFL og Tiger Woods PGA, noe som kan idikere et meget spennende år for Sonys bærbare konsoll.Loading next content