Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Saints Row IV

Saints Row IV kommer til Nintendo Switch i mars

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Få spill er like helsprø som dem i Volitions Saints Row-serie, spesielt de som kom etter Saints Row 2. Det fjerde spillet i serien toppet det hele, da det lar spilleren være den amerikanske presidenten, mens man skal unngå en invasjon av romvesener - og det kommer nå til Nintendo Switch.

Den 27. mars kommer Saints Row IV: Re-Elected til Switch, og det kan allerede forhåndsbestilles på eShop-en nå. Switch-utgaven kommer med 25 DLC-pakker, med historieutvidelsene Enter the Dominatrix og How the Saints Save Christmas.

HQ
Saints Row IV

Relaterte tekster

0
Saints Row IV: Re-ElectedScore

Saints Row IV: Re-Elected

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

The Saints er tilbake for nok en president-periode, men er det nok kjøtt på beinet? Vi har testet Re-Elected på dagens konsollgenerasjon...

Saints Row IVScore

Saints Row IV

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

I det nye Saints Row er du president, du har alt du trenger av våpen og du har superkrefter. Likevel er det noe som mangler. Vi har satt karakter.

1
Lag dine egne våpen til Saints Row IV

Lag dine egne våpen til Saints Row IV

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det finnes allerede en gigantisk lilla dildo man kan bruke som et våpen i spillet, laget av utviklerne selv, så det er ikke så lett å se for seg hva hvermannsen skal...Loading next content