Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto IV

Saksøker grunnet reklame

CTA trakk reklamen til Take-Two

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dagen er ikke helt den samme hvis vi ikke har en GTA IV-nyhet å meddele dere. Denne gangen har Take-Two Interactive saksøkt Chicago Transit Authority for å ha trukket reklamen til GTA IV fra sine busser. I søksmålet sies det at CTA har brutt Take-Twos ytringsfrihet samt kontrakten de skrev under på.

Take-Two sier at ‹‹CTA har nektet å diskutere avgjørelsen om å trekke reklamen for GTA IV, men likevel fortsette å reklamere for TV-serier for voksne samt filmer med 18 års aldersgrense.››

Det dreier seg om $300,000 (rundt 1,5 millioner kroner) som Take-Two ønsker erstatning for. Det var en kampanje som skulle gå over seks uker med 385 reklameplakater. CTA har sagt at de ikke vil fakturere Take-Two for kampanjen, og sier at det hele grunner ned til et tidligere problemer med Grand Theft Auto: San Andreas. I 2004 fikk spillet mange til å klage, men da var det vist for sent å gjøre noe med det.

Grand Theft Auto IV

Relaterte tekster

Grand Theft Auto IVScore

Grand Theft Auto IV

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Neste generasjon starter NÅ! Jon Cato har reist til Liberty City. Les hvordan Rockstar klarer å innfri alle våre forventninger og litt til!Loading next content