Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Styx: Shards of Darkness

Samarbeidsmodusen i Styx: Shards of Darkness vist frem

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når et utviklerstudio lager en oppfølger liker de gjerne å leke litt med hvilket tall det er i rekken. Styx: Shards of Darkness gjør dette med å implementere en samarbeidsmodus hvor man kan spille gjennom oppdragene med en venn.

Dagens trailer viser hvordan dette vil gjøre opplevelsen enda bedre. Distraher fienden mens partneren din sniker seg innpå vedkommende og synkroniserte elimineringer er bare noe av det dere kan finne på sammen om elleve dager.

Er det bare vi som synes samarbeid i snikespill er veldig gøy om det gjøres bra?

HQ
Styx: Shards of Darkness

Relaterte tekster

0
Styx: Shards of DarknessScore

Styx: Shards of Darkness

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Oppfølgeren til den overraskende suksessen Master of Shadows har ankommet, og vi har sneket oss ut for å teste det. Her er dommen...

0
Slik gir Cyanide Studios liv til Styx

Slik gir Cyanide Studios liv til Styx

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Styx: Master of Shadows fra Cyanide Studios ble en stor suksess, og neste måned kommer oppfølgeren i form av Styx: Shards of Darkness. Der skal vi på nytt få møte...Loading next content