Norsk
Gamereactor
nyheter
Starbound

Samlet inn 5,8 millioner på forhåndsbestillinger

Over 40 000 har forhåndsbestilt indiespillet Starbound siden den 13. april. Det betyr ferske inntekter på 5,8 millioner kroner for utviklerne.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Starbound er et lite spill som blir laget av indieselskapet Chucklefish. De har jobbet med spillet i litt over et år nå.

Den 13. april gikk forhåndsbestillinger av spillet opp på nettsiden deres, og siden da har det blitt forhåndsbestilt av mer enn 40 000 brukere. På denne måten har Chucklefish sikret seg 5,8 millioner kroner, som de kan bruke på den videre utviklingen av spillet.

Det er syv pakker å velge mellom når man forhåndsbestiller. Alt fra den billigste som koster rundt 90 kroner, til den dyreste som koster 12 000 kroner. Jo mer du betaler, jo mer godsaker følger med på kjøpet. Dette kan være alt fra å få navnet ditt i spillet til en egen statuett du lager.

Gjennomsnittlig har de hatt 43 salg og fått litt over 5300 kroner i timen siden den 13. april. Dette er utrolig imponerende når det hele har gått utenom Kickstarter eller tilsvarende nettsider. De har dog brukt Humble bundle for å selge forhåndsbestillingene, men denne siden ble brukt som transaksjonssystem og ikke for å promotere spillet.

Om du lurer på hva Starbound faktisk er, trenger du heller ikke sitte å lure lenge. Vi er igang med prøvespillingen, og vil naturligvis dele inntrykkene med dere her på GR. I mellomtiden kan du jo besøke spillets nettside.

Starbound

Relaterte teksterLoading next content