Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Samurai Shodown

Samurai Shodown til Switch utgis i første kvartal av 2020

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Er du fan av slåssespill bl8r de første tre månedene av det nye året en travel periode for deg. Utover at Granblue Fantasy: Versus rammer hyllene i februar, sammen med Street Fighter V: Champion Edition, har Nintendo via deres offisielle YouTube-kanal avslørt at Samurai Shodown kommer til Nintendo Switch i første kvartal av 2020.

Spillet ankommer med muligheten for å spille lokalt mot en venn med hver deres JoyCon eller å ta med spillet på farten. Hvordan spillet det står til med mulighetene for å kjøpe ekstra karakterer eller Season Pass er uvisst, da avsløringen ikke nevner noe om det. Dog, hvis man forhåndsbestiller får man adgang til Samurai Shodown! 2, som tidligere kun var tilgjengelig på den håndholdte Neo Geo Pocket.

Samurai Shodown slutter seg dermed til Mortal Kombat 11, Super Smash Bros. Ultimate, Blazblue: Central Fiction, BlazBlue: Cross Tag Battle og Dragon Ball FighterZ av større slåssespill tilgjengelig på Nintendos hybridkonsoll.

HQ
Samurai Shodown
Samurai ShodownSamurai Shodown
Samurai ShodownSamurai Shodown

Relaterte teksterLoading next content