Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spider-Man: No Way Home

Sandman skulle ha flere scener i Spider-Man: No Way Home

Thomas Haden Church er imidlertid åpen for en retur for mer Spider-Man.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

I tillegg til å inkludere tre Spider-Men klarte Spider-Man: No Way Home også å gi oss en stor mengde skurker fra superheltens fortid, inkludert Sandman. Sandmans rolle i No Way Home var ganske liten, men ifølge skuespilleren selv, Thomas Haden Church, var det først en større plan for karakteren hans.

HQ

"Vi hadde en hel historie som involverte datteren hans i No Way Home. Og det bare endte opp [kuttet]. Det var bare så mye som skjedde," sier han til The DisInsider.

Selv om det var noen manglende plottdetaljer fra hans retur ser det ut til at Sandman kan gjøre en annen opptreden i fremtidige Spider-Man-filmer.

"Samtalen om å få han tilbake har skjedd, og kanskje plukke opp en mer tilfredsstillende historie. Du vet? Med Flint og å være ikke bare Sandman, men tilbake til menneskelig form."

Vil du se en skikkelig Sandman komme tilbake?

Spider-Man: No Way Home

Relaterte teksterLoading next content