Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Sangerinne utgir video som kanskje hinter til nytt Metal Gear Solid-prosjekt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain var som bekjent det siste Metal Gear-spillet som Kojima jobbet på, og i ettertid utga Konami Metal Gear Survive, som ikke gikk så velidig bra. Det vites altså ikke om serien har en fremtid, men en som er assosiert med serien har nå lagt ut en video som har skapt debatt blant fans.

Mer spesifikt snakker vi om sangerinnen Donna Burke, som blant annet har laget den James Bond-aktige introsangen til Metal Gear Solid 3: Snake Eater og Sins of the Father til Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Nylig lastet hun opp en video på Twitter hvor man kan høre en Metal Gear-liknende sang i bakgrunnen. Hun sier at prosjektet som sangen lages til er hemmelig.

Dessuten skriver hun; "Kept you waiting, huh?" i tekstfeltet, som er en direkte referanse til Snake i serien.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Relaterte tekster

6
Konami gjør det bedre enn på lenge

Konami gjør det bedre enn på lenge

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Konami skuffet veldig mange og fikk en del kritikk da de sa at selskapet ville begynne å fokusere mindre på videospill, og heller ha et større fokus på de andre tingene...Loading next content