Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Doom

Sånn er den nye oppdateringen til Doom på Nintendo Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For en liten stund tilbake sa Bethesda på Twitter at de skulle slippe en patch til Switch-versjonen av Doom denne måneden, som blant annet skulle ordne opp i "audio issues, menu fixes, and more".

Nå har patchen blitt implementert, og ikke bare fikser den opp i lyd- og menyproblemer, den legger også til gyrostøtte og bevegelsesbasert sikting. Vi har fått testet de nye funksjonene, og har snekret sammen en liten hjemmevideo av det nye og oppdaterte gameplayet. Videoen nedenfor viser deg hva du kan forvente etter den nye patchen. De flunkende nye bevegelseskontrollene tar litt å venne seg til, men de funker kjempebra.

HQ
Doom

Relaterte tekster

4
Doom til SwitchScore

Doom til Switch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Doom vil vise oss at selv en hendig liten konsoll som Switch ikke nødvendigvis betyr at man går glipp av voksne og brutale opplevelser. La oss se om det lar seg gjøre!

6
DoomScore

Doom

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Id Software er endelig ferdige med deres nyeste kapittel i den helvetes populære skytespillserien, og vi har testet...

0
Universal jobber med ny Doom-film

Universal jobber med ny Doom-film

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Universal Pictures jobber med en ny film basert på Doom. Universal bekreftet dette til Variety etter at skuespilleren og sangeren Nina Bergman skrev på Twitter at hun...Loading next content