Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Atelier Lydie & Suelle: The Alchemists and the Mysterious Paintings

Sånn ser Atelier Lydie & Suelle ut på Switch

Serien debuterer på Nintendos konsoll, men kommer også til PS4, Vita og PC.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Kultklassikerserien Atelier får nå sin første tittel på en Nintendo-konsoll, etter å ha vært PlayStation-eksklusiv i nesten 20 år. Trekk pusten før du leser tittelen for den er litt av en munnfull! Spillet heter nemlig Atelier Lydie & Suelle: The Alchemists and the Mysterious Paintings, og kommer til PS4, PS Vita og Nintendo Switch i Japan om mindre enn en måned, før det tilpasses og gis ut i Europa den 27. mars. Istedenfor en Vita-versjon får Europa heller en PC-versjon av spillet.

Utgiver Koei Tecmo og utvikler Gust har delt litt gameplay fra Switch-versjonen med oss, og vi deler det så klart videre med deg. I videoen nedenfor kan du se hvordan spillet ser ut på Switch, og hvis du har lyst så kan du sjekke ut intervjuet vårt med Keisuke Kikuchi og Junzo Hosoi:

HQ
HQ

Relaterte teksterLoading next content