Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pro Evolution Soccer 2019

Sånn ser PES 2019 ut i 4K på en Xbox One X

Det tyske laget fikk vise seg frem i Tyskland.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Pro Evolution Soccer 2019 kom ut i USA i går, og gjør sin debut i Europa i morgen, og hvis du er den heldige eier av en Xbox One X kan du nå få en liten forsmak på hvor lekkert spillet kommer til å se ut på skjermen din.

Det følgende klippet viser en hel kamp mellom Schalke 04 og Monaco. I denne 4K, 60 fps-videoen kan du se hver eneste lille detalj det har lagt til Veltins Arena stadium, samt de nye gress- og lyssystemene, og ansiktene og animasjonene til de nye spillerne. Hva synes du?

HQ

En 1080p60-versjon for de som trenger det:

HQ

Relaterte tekster

0
Sånn blir eFootball.Pro League

Sånn blir eFootball.Pro League

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

I helga ble eFootball.Pro League avduket på Highvideo Studios i Barcelona, og selv om konkurransen ikke starter før 2. desember har vi alle detaljene klare nå. Pro...

0
Boavista FC blir med i eFootball.Pro-ligaen

Boavista FC blir med i eFootball.Pro-ligaen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

Det portugisiske fotballaget Boavista FC er den nyeste klubben som har meldt seg på Gerard Piqué sin eFootball.Pro-esportkonkurranse, og havner i celebert selskap med FC...Loading next content