Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Yakuza 3

Sånn ser Yakuza 3 ut i 1080p på PS4

Selv med nostalgibrillene på, ser resultatet helt klart mye skarpere ut.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Denne uken ble ryktene bekreftet: Yakuza 3, 4 og 5 tar turen fra PS3 til PS4, og får en pen overhaling på veien (bedre bildehastighet, 1080p-oppløsning)!

Nå har vi fått det aller første glimtet av hvordan disse klassikerne kommer til å se ut på PlayStation 4, da Sega har sluppet en trailer og en rekke skjermbilder, som du kan ta en titt på nedenfor.

Skjermbildene er ikke i full HD ennå, men det er traileren, og den viser en tydelig forbedring i oppløsning. I tillegg har vi fått vite hvordan PS4-coveret kommer til å se ut, og det finner du helt i bunnen av nyhetssaken. Nå som serien er på vei til PS4 har du tenkt å bli med i Yakuzaen?

HQ
Yakuza 3
Yakuza 3Yakuza 3Yakuza 3
Yakuza 3Yakuza 3Yakuza 3Yakuza 3
Yakuza 3Yakuza 3
Yakuza 3Yakuza 3Yakuza 3Yakuza 3
Yakuza 3Yakuza 3Yakuza 3Yakuza 3
Yakuza 3

Relaterte tekster

Yakuza 3Score

Yakuza 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Kun de hardeste av de harde overlever som yakuza, og da ble det selvsagt redaktøren vår som måtte ofre lillefingeren.

2
Sånn ser Yakuza 3 ut i 1080p på PS4

Sånn ser Yakuza 3 ut i 1080p på PS4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Denne uken ble ryktene bekreftet: Yakuza 3, 4 og 5 tar turen fra PS3 til PS4, og får en pen overhaling på veien (bedre bildehastighet, 1080p-oppløsning)! Nå har vi fått...Loading next content