Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Sånn skiller Far Cry: New Dawn seg ut fra resten av serien

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det er bare en uke til Far Cry: New Dawn kommer ut og gir oss muligheten til å vende tilbake til en verden vi allerede har utforsket, men som nå er fullstendig forandret etter en verdensomspennende og ødeleggende atomkrig.

Således beveger New Dawn seg inn på nytt territorium for serien, men det er ikke det eneste nye som er å finne denne gangen. RPG-systemer, nye farlige dyr, annerledes fiender og merkverdige våpen er bare noe av det nye spillet har å by på.

Vi har, i samarbeid med Ubisoft, satt sammen en video som viser deg hvilke forskjeller New Dawn kan skilte med. Du finner videoen nedenfor.

Gleder du deg?

HQ
Far Cry: New Dawn

Relaterte tekster

8
Far Cry: New DawnScore

Far Cry: New Dawn

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har gjort mange interessante endringer for å kunne bringe den populære serien til postapokalypsen. Dessverre er noen av seriens velkjente problemer til stede også.

0
Klokken 16 på GR Live: Far Cry: New Dawn igjen

Klokken 16 på GR Live: Far Cry: New Dawn igjen

NYHET. Skrevet av Sam Bishop

Lik det eller ei, Far Cry: New Dawn kom med mye av det vi kjenner fra serien den 15. februar. Gjengen i GRTV har ikke hatt så mye tid til å se på det som de ønsket, så i...

0
Klokken 16 på GR Live - Far Cry: New Dawn

Klokken 16 på GR Live - Far Cry: New Dawn

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Far Cry: New Dawn er en indirekte oppfølger til Far Cry 5, som ble avsluttet på bombastisk vis i fjor. Nå, nesten 20 år senere, tar vi turen tilbake til Hope County for å...Loading next content