Norsk
Gamereactor
nyheter
Marvel Strike Force

Saudi-støttede Savvy Games Group kjøper Marvel Strike Force-utvikler for nesten 5 milliarder dollar

Mobilspillutvikleren Scopely kan være det første av noen få store oppkjøp.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere denne uken rapporterte vi at Saudi-Arabia hadde planlagt å investere hele 38 milliarder dollar for å investere i et spillsenter. Nå ser det ut til at vi ser de første trinnene i den planen ettersom Savvy Games Group, et selskap støttet av det utrolig velstående Saudi Public Investment Fund, har kjøpt mobilspillutvikleren Scopely.

Ved siden av Marvel Strike Force har Scopely også utviklet noen godt mottatte mobilspill som WWE Champions, Scrabble Go, The Walking Dead: Road to Survival, Star Trek Fleet Command og mange flere.

Dette kan forklare hvorfor mobilspillutvikleren ble verdsatt til 4, 9 milliarder dollar, men som vi vet fra Xbox og Activision Blizzard-oppkjøpet, kan spillavtaler være mye dyrere. Det sies at Scopley vil forbli en autonom utvikler etter oppkjøpet, og Brian Ward, administrerende direktør i Savvy Games Group, sa om oppkjøpet: "Scopely er et av de raskest voksende spillselskapene i dag, og vi har lenge beundret deres evne til å bygge lojale, engasjerte spillersamfunn ... Scopely har vist seg å være en eksepsjonell leder og vil fortsette å revolusjonere fremtiden for spill i årene som kommer.

Hva tenker du om dette?

Marvel Strike Force

Relaterte tekster



Loading next content