Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Scalebound

Scalebound er kansellert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått over to og et halvt år siden Microsoft offentliggjorde Platinum Games sitt Scalebound. Spillet vekket mange sin interesse på E3-messen, men har vært overraskende fraværende siden den gang. Ja, vi har fått noen små glimt av gameplay, men ikke særlig mer enn det. Dette, sammen med en rekke utsettelser, har fått oss til å stille spørsmålstegn med spillets fremtid. Nå har anelsene våre blitt bekreftet.

Det startet med at den stort sett pålitelige Jason Schreier fra Kotaku hadde snakket med kildene sine igjen, og de hevdet at spillet hadde store problemer. Fremdriften av spillets utvikling hadde vært forferdelig i flere måneder, og til slutt stoppet opp helt. Disse påstandene ble så støttet opp av Eurogamers kilder. Microsoft ønsket ikke å kommentere saken først, men bestemte seg til slutt for å bekrefte ryktene.

Var dette et av spillene du så mest frem til?

Scalebound

Relaterte teksterLoading next content