Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Scalebound

Scalebound lar deg lage og spille som din egen drage

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da vi fikk se Scalebound på Microsoft sin E3-konferanse kontrollerte de kun tenåringen Drew, mens dragen var A.I.-kontrollert. Det viser seg at dette ikke blir tilfellet i det ferdige spillet.

Platinum Games har nemlig annonsert at du også vil kunne kontrollere dragen i kampene. Når du ikke kontrollerer den vil den igjen bli kontrollert av maskinen. Grunnen til at du kan gjøre dette er en spesiel egenskap kalt Dragon Link. Om du aktiverer denne egenskapen vil kameraet trekkes litt ut fra Drew, slik at du kan kontrollere dragen Thuban. Drew vil ikke kunne røre seg mens du er dragen så det lønner seg å bruke denne egenskapen veldig strategisk.

Scalebound

Dragon Link vil være relativt begrenset i starten, men vil gi deg flere muligheter etter hvert som du oppgradere Drew og Thuban sine ferdigheter. Du vil tjene edelstener for hver fiende du dreper, og disse kan brukes for å oppgradere Thuban i enkelte Dragon Shrines i verdenen. Dragen kan nemlig bytte mellom å være tre ulike typer; den jevngode Rex-typen, en tank-liknende type som er sterk og treg, eller den lynhurtige Wyvern som trives best i luften. Du trenger ikke dedikere deg til en av disse typene. Når du oppgraderer Thuban vil du nemlig kunne blande disse ferdighetene slik at du får den blandingen som passer din spillestil best.

Disse endringene vil ikke bare påvirke styrkenivået ditt, men også Thuban sitt utseende. Dragen kan nemlig også tilpasses med 5 ulike styrkegjenstander. Disse er gjerne de fire elementene så setter du for eksempel is-forsterkeren på halen vil halen bli til is.

Som om det ikke var nok kan du også sette rustninger på Thuban. Også her kan du velge mellom 5 ulike kroppsdeler, noe som gir rom for mange ulike variasjoner. Disse vil dog brytes ned når de tar skade, og da må de repareres om du ikke vil kjøpe nye. I motsetning til ferdighetsoppgraderinger og styrkegjenstander som oppgraderes med gems kan rustninger kun kjøpes med spillets vanlige valuta.

ScaleboundScaleboundScalebound

Med såpass mange tilpassningsmuligheter håper Platinum Games at spillerene vil kunne skape den perfekte dragen for sin spillestil, samtidig som de ulike dragene i flerspillerdelen vil se helt forskjellige ut. Det skal bli interessant å se om de klarer dette når PC- og Xbox-spillere kan spille mot hverandre.

HQ

Relaterte teksterLoading next content