Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Scarlet Nexus

Scarlet Nexus er offisielt en millionselger og har over to millioner spillere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bandai Namcos actioneventyr Scarlet Nexus ble sluppet i fjor sommer og bød på en like japansk som unik historie. Og tydeligvis har det gått ganske bra for spillet, for nå meddeler den offisielle Twitter-kontoen for spillet at det har nådd to imponerende milepæler.

Først og fremst har det nå solgt en million eksemplarer, og for det andre har det blitt spilt av over to millioner takket være det faktum at det også er tilgjengelig på Game Pass for både PC og Xbox. For å feire dette byr de på en jubileumsillustrasjon tegnet av Scarlet Nexus' konseptkunstner Tamami Ishikawa som du kan se nedenfor.

Scarlet Nexus

Relaterte tekster

0
Scarlet NexusScore

Scarlet Nexus

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Plantemonstre truer menneskeheten, og bare dine mentale superkrefter kan stoppe dem. Velkommen til "brain punk"-spillet Scarlet Nexus!

0
Hva er: Scarlet Nexus

Hva er: Scarlet Nexus

NYHET. Skrevet av Redaksjonen

Rundt en måned innen lanseringen har Scarlet Nexus fått en demo på både Xbox og PlayStation. Men hva går spillet egentlig ut på?Loading next content