Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Scarlet Nexus

Scarlet Nexus slippes i juni og får animeserie

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Square Enix er ikke det eneste japanske selskapet som har spennende nyheter til oss i dag, for Bandai Namco er endelig klare for å rette rampelyset mot Scarlet Nexus.

Nå har vi ikke bare fått en ny trailer som avslører at Scarlet Nexus vil lanseres den 25. juni og viser mer om hvem hovedpersonen Kasane er, men også gir glimt av en kommende animeserie basert på dette merkelige universet. Sistnevnte lages av Sunrise, animasjonsstudioet bak en rekke Gundam-serier og utallige andre ting de siste femti årene. Dermed virker det som om det å måtte spille gjennom Scarlet Nexus to ganger ikke engang er nok til å fortelle alt man må vite om de mystiske hendelsene og skapningene.

HQ
Scarlet Nexus

Relaterte tekster

0
Scarlet NexusScore

Scarlet Nexus

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Plantemonstre truer menneskeheten, og bare dine mentale superkrefter kan stoppe dem. Velkommen til "brain punk"-spillet Scarlet Nexus!

0
Hva er: Scarlet Nexus

Hva er: Scarlet Nexus

NYHET. Skrevet av Redaksjonen

Rundt en måned innen lanseringen har Scarlet Nexus fått en demo på både Xbox og PlayStation. Men hva går spillet egentlig ut på?Loading next content