Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokkén Tournament

Sceptile kaster seg inn i Pokkén Tournament

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bandai Namco har nylig avslørt en ny Pokémon-figur som skal kaste seg inn i kampen i det Wii U-eksklusive Pokkén Tournament. Det er, som overskriften jo røper, den grønne reptilen Sceptile som nå slutter seg til Lucario, Machamp, Gardevoir, Pikachu, Pikachu Libre, Gengar, Weavile, Suicune, Charizard, Blaziken og Shadow Mewtwo. Spillstudioet kommer helt sikkert til å annonsere flere kamphaner innen lanseringen neste år, men i dag er vi fornøyde med å få se Sceptile i aksjon. Traileren ser du her:

HQ
Pokkén Tournament

Relaterte tekster

6
Pokkén TournamentScore

Pokkén Tournament

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Det er nesten overraskende at et konsept som på papiret fungerer så godt har tatt så lang tid. Velkommen til Pokémons svar på Tekken: Pokkén Tournament!

0
Ny figur til Pokkén Tournament avslørt

Ny figur til Pokkén Tournament avslørt

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Pokkén Tournament har blitt en stor suksess for Bandai Namco og Nintendo, noe som har resultert i bred støtte siden lanseringen i mars med nytt innhold og forbedringer....Loading next content