Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Scorn

Scorn skal ta cirka 6-8 timer å fullføre

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå er det virkelig ikke lenge til skrekkspillet Scorn, kjent for sin H.R. Giger-inspirerte verden, kommer ut. Utgivelsen finner sted i oktober, og når det skjer kan vi forvente en relativt lang kampanje for denne typen spill.

Ebb Software har delt litt mer informasjon om prosjektet og slår fast at selv om utviklerteamet startet med bare få ansatte, så anser de nå spillet for å være av "AA"-kvalitet. Og vi kan forvente cirka 6-8 timer fra kampanjen.

Dessuten er det ingen Photo Mode, men de har designet et relativt minimalistisk brukergrensesnitt, så det skal være mulig å ta fine bilder uansett.

HQ
Scorn

Relaterte tekster

1
ScornScore

Scorn

ANMELDELSE. Skrevet av Claus Larsen

Frastøtende, forvirrende og kvalmende brunt, Scorn er likevel et godt realisert og atmosfærisk skrekkeventyr.

0
Scorn lanseres tidligere enn planlagt

Scorn lanseres tidligere enn planlagt

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Mens vi jevnlig får utsettelser av spill i disse dager er det enkelt som blir ferdige før planlagt, og derfor tar en annen vri for å komme seg unna noen konkurrenter....Loading next content