Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Demigod

Screens fra Demigod

De aller første sådan...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når vi sier Gas Powered Games så sier dere Supreme Commander eller hva? For det er ikke mange dagene siden utvikleren annonserte et nytt stort prosjekt de hadde under arbeid og da snakker vi selvfølgelig om det kommende Demigod som i aller høyeste grad ligner litt på Black & White med sine enorme monstre.

Demigod tar sin inspirasjon fra Warcraft III mod'en Defense of the Ancients som griper strategi-sjangeren litt annerledes. I Demigod står du ikke for den normale ressurs-innsamlingen, men spiller i stedet en av spillets mange demi-guder som aktivt skal angripe og destruere motstanderens tropper. Noen kan gå direkte ut på slagmarken alene, mens andre har bruk for mindre kolonner av tropper for å klare seg. Mens tar spillet seg av mange av de mer normale oppgaver.

I dag har vi mottatt de første skjermisene fra spillet og som vanlig finner du disse nedenfor.

Demigod
Demigod
Demigod
Demigod

Relaterte teksterLoading next content