Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Close to the Sun

Se 15 minutter gameplay fra det Bioshock-liknende Close to the Sun

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det ser ikke ut til at 2K har tenkt til å fortsette Bioshock-serien med det første, men heldigvis finnes det en rekke andre utviklere som er klare for å levere liknende opplevelser, og det nærmeste vi har kommet Bioshock er kanskje Close to the Sun, i hvert fall tematisk.

Du spiller som en ung journalist ved navn Rose, som leter etter sin søster og ender på et skip som fungerer som en slags ark for Nikola Teslas hemmelige oppfinnelser.

Spillet er nå ute på PC via Epic Games Store, og kommer til konsoller senere i år. Vi har tatt opp prologen samt første kapittel, og begge videoene kan du se nedenfor.

HQ
HQ
Close to the Sun

Relaterte tekster

0
I Close to the Sun må du løpe eller dø

I Close to the Sun må du løpe eller dø

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Close to the sun, det kommende skrekkspillet fra Storm in a Teacup, ser ut til å være en god blanding av skrekk og utforsking. Spillet har ofte blitt sammenlignet med...Loading next content