Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Doom

Se 3 minutter av Doom på Switch!

Vi knerter demoner i arkademodus.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Suksess-spillet til id Software & Bethesda som kom ut i fjor, kommer til Nintendo Switch om bare et par dager (10. november), med alt av innhold og oppdateringer og med grafikk som er tilpasset evnene til Nintendos hybridkonsoll.

Nylig fikk vi teste den nye versjonen i tabletop-modus (altså hakket mellom TV-modus og håndholdt-modus), med Switchen som skjerm, og Pro-kontrollere istedenfor Joy-Cons. Du kan se resultatet nedenfor. Vi spilte i arkademodusen på Hurt Me Plenty-vanskelighetsgraden:

HQ

Hva synes du? Kunne du tenke deg å skaffe deg Doom til Switch?

Doom

Relaterte tekster

4
Doom til SwitchScore

Doom til Switch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Doom vil vise oss at selv en hendig liten konsoll som Switch ikke nødvendigvis betyr at man går glipp av voksne og brutale opplevelser. La oss se om det lar seg gjøre!

6
DoomScore

Doom

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Id Software er endelig ferdige med deres nyeste kapittel i den helvetes populære skytespillserien, og vi har testet...

0
Universal jobber med ny Doom-film

Universal jobber med ny Doom-film

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Universal Pictures jobber med en ny film basert på Doom. Universal bekreftet dette til Variety etter at skuespilleren og sangeren Nina Bergman skrev på Twitter at hun...Loading next content