Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 4

Se åpningen av Resident Evil 4 gjenskapt i LEGO

Hvem trenger å spille spillet når du bare kan se LEGO Leon drepe noen Ganados.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange av dere har sikkert allerede opplevd åpningsdelen av Resident Evil 4 igjen takket være den tilgjengelige Chainsaw Demo som gir spillerne en titt på de første 20 minuttene av den kommende remaken. Men hvis du ikke har sjekket den ut ennå, hvorfor ikke i stedet oppleve det åpningssegmentet i et annet lys?

Fordi animatøren Cara Aleatorio har omskapt startdelen av Resident Evil 4 helt ut av LEGO, og i den får vi se Leon og de to spanske politimennene kjøre ut i villmarken, alt før møtet med jegeren i hytta, og Leon som skyter ned en horde Ganados i landsbyen. Det beste er at animasjonen er gjort fra et tredjepersonsperspektiv som spillet, og det er virkelig imponerende å se på.

Hva synes du om denne rekreasjonen, og vil du spille Resident Evil 4 når det slippes 24. mars?

Resident Evil 4

Relaterte tekster

3
Resident Evil 4Score

Resident Evil 4

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Vi har endelig kommet full sirkel, og tittelen som revolusjonerte sjangeren er tilbake - denne gangen med nøkkelringer.Loading next content