Norsk
Gamereactor
nyheter
Destiny 2: The Witch Queen

Se dagens Destiny 2 Showcase med oss klokken 1730

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som lovet vil Bungie ha en etterlengtet sending hvor de skal avsløre mer om fremtidsplanene til Destiny 2 senere i dag. Vi vet allerede at vi skal få vite mer om den kommende The Witch Queen-utvidelsen, men enda mer er også på lur. Derfor har vi bestemt oss for å følge det hele direkte som en del av dagens GR Live-sending.

Det hele starter med et pre-show klokken 1730, hvor Dóri får besøk av Mikael Stanne fra metal-bandet Dark Tranquillity for å snakke om hva de tror og håper vil avsløres når selve sendingen starter klokken 18.

Som om det ikke var nok vil vi dele ut Destiny 2: Beyond Light-koder til noen av dere som følger oss direkte på GR Live-siden vår. Ved å være en av de heldige vinnerne får du tilgang til både Stasis-underklassen, Deep Stone Crypt-raidet, den eksotiske pulsriflen No Time to Explain og catalysten dens, samt Season 15: Season of the Lost som starter rett etter at sendingen avsluttes.

Traileren under gir en liten smakebit på hva som er i vente, så det er bare å glede seg.

HQ
Destiny 2: The Witch Queen

Relaterte tekster

Destiny 2: The Witch QueenScore

Destiny 2: The Witch Queen

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Da var det dags igjen! Forrige utvidelsespakke, Beyond Light, er sånn sirkum femten måneder gammel. Bungie har tatt seg tid med The Witch Queen og fraviket fra den...Loading next content