Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Scorn

Se de første 8 minuttene av ekle Scorn

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ebb Software sitt Scorn fikk ikke bare mye oppmerksomhet for å være et av de første spillene for denne nye generasjonen konsoller vi fikk se gameplay fra, men også på grunn av hvor urovekkende det som ble vist faktisk var. Tydelig inspirert av Hans Ruedi Giger sin...spesielle stil er det mange som har latt seg fascinere, så noen bekymringer var det da spillet forsvant helt fra rampelyset en god stund. Nå er vi likevel bare nøyaktig en måned unna lanseringen, noe utviklerne markerer på hyggelig vis.

Studioet har gitt oss en gameplayvideo som viser de 8 første minuttene av Scorn, så her får vi både se mer av de klissete og morbide omgivelsene, samt hvordan gameplayet i hovedsak går ut på utforskning og hjernetrim i starten før noen våpen som også er ganske ekle introduseres.

HQ
Scorn

Relaterte teksterLoading next content