Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fast X

Se den første Fast X-traileren

Vin Diesel går opp mot Jason Momoa mens Brie Larson slåss mot Michelle Rodriguez. Oh, og vi serverte noen vanvittige stunts.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fast & Furious-sagaen nærmer seg slutten av linjen (eller "the quarter mile, om du vil) når Fast X kommer 19. mai. Vi vet alle hva det å avslutte noe vanligvis betyr: en hel masse nostalgi. Det vil også være tilfelle i Vin Diesel og mannskapets tiende hovedracingfilm om jeg skal dømme etter den første traileren.

Universal har som lovet levert den første offisielle traileren for Fast X, og du kan trygt si at den er fylt med referanser til de tidligere filmene. Ikke at det bare handler om å minnes gamle ting, for vi også får se mye av Jason Momoas slemming, Brie Larsons' mystiske karakterer og en håndfull vanvittige stunts. Unødvendig å si, fansen vil tilsynelatende få mer av det de vil ha om tre måneder.

HQ
Fast X

Relaterte tekster

0
Fast X

Fast X

FILM-ANMELDELSE. Skrevet av André Lamartine

Filmredaktør André gjesper over nok et sjelløst Vin Diesel-eventyr som burde ha bremset for lenge siden.Loading next content