Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls IV: Oblivion

Se det kansellerte Elder Scrolls-spillet!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gamereactor-lesere med elefanthukommelse husker nok at Bethesda jobbet med en versjon av Elder Scrolls IV: Oblivion til PSP. Spillet ble aldri ferdig, og som med som mange andre kansellerte spill har bilder og informasjon lekket ut på nettet - for å friste oss om hva som kunne vært.

Via spillarkeologene på Unseen64 og Youtube-kanalen PtoPOnline kan vi nå få se spillet i bevegelse, og på Neogaf finnes vi bilder og detaljer i tillegg.

Vi vet ikke hvorfor spillet ble kansellert, men avgjørelsen kom i 2007 og det er sannsynlig at det hang sammen med piratkopiering og det faktum at PSP ikke var noen stor suksess utenfor Japan. Her er kanskje det mest interessante som har blitt sagt rent konkret om gameplayet:

"The short end of it is that the world wasn't open world. It used a HUB world, which is one of the areas that you can see in the screenshots. But the idea was that you would be able to travel to different areas from Tamriel that were also seeing Oblivion gates pop up, even Daggerfall was rumored."

Vi synes det så bra ut. Kunne du skaffet deg en PSP for dette?

The Elder Scrolls IV: Oblivion
The Elder Scrolls IV: OblivionThe Elder Scrolls IV: OblivionThe Elder Scrolls IV: Oblivion

Relaterte teksterLoading next content