Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Se gameplay fra nye MGS

Imponerende video fra Ground Zeroes

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere denne uken fylte Metal Gear Solid-serien 25 år. Konami og Hideo Kojima markerte jubileumet med avsløringen av Metal Gear Solid: Ground Zeroes - et nytt actionspill satt til en åpen verden.

Avsløringen kom under PAX Prime-konferansen, der Kojima deltok i en paneldiskusjon. Under messen viste han også frem en ti minutter lang gameplay-video fra Ground Zeroes, som kunne skilte med svært imponerende grafikk.

I videoen ser vi et barn fanget i en militærbase, gardert av armerte FOX-soldater. Når soldatene etter hvert forsvinner trer Naked Snake frem, klar for å infiltrere militærbasen.

Metal Gear Solid: Ground Zeroes kjører på Kojima Productions' Fox Engine. Ifølge Hideo Kojima ble gameplay-videoen spilt på PC, og vil slippes til dagens konsoller.

Det er imidlertid verdt å merke seg at Fox Engine også kan skaleres til neste generasjons konsoller, selv om Sony har annonsert at det er snakk om et multiplattformspill til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

HQ

Relaterte tekster

6
Konami gjør det bedre enn på lenge

Konami gjør det bedre enn på lenge

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Konami skuffet veldig mange og fikk en del kritikk da de sa at selskapet ville begynne å fokusere mindre på videospill, og heller ha et større fokus på de andre tingene...Loading next content