Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Red/Blue

Se hvordan Pokémon Red/Blue kunne ha sett ut i dag

Utrolig sjarmerende!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De første Pokémon-spillene ble sluppet i 1996, og med årene har serien blitt en av de absolutt største og mest lukrative på markedet. Kunststilen som serien i utgangspunktet brukte så imidlertid veldig annerledes ut enn den vi er vant til i dag.

Nå har en japansk fanside forsøkt å bringe nytt liv til seriens originalstil for å vise hvordan spillene kunne ha sett ut i dag om man fulgte illustratøren Ken Sugimoris mer nedtonede valg av farger og mer avrundede kroppsformer (ja, vi ser på deg Pikachu), og resultatet er mildt sagt nydelig for de som liker å se verden gjennom nostalgibriller. Se det korte klippet i Twitter-innlegget nedenfor.

Pokémon Red/Blue

Relaterte tekster

0
Pokémon Red gjenskapes i Minecraft

Pokémon Red gjenskapes i Minecraft

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Reddit-brukeren Magib1 har startet på et av de mer imponerende Minecraft-prosjektene vi har sett på lenge. Han har laget en fungerende Game Boy som står i ørkenen, og den...

5
Pokémon fyller 20 år i dag

Pokémon fyller 20 år i dag

ARTIKKEL. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

I dag fyller de verdensberømte lommemonstrene. Vi har tatt en vandring ned langs de historiske stiene og kikket på hvordan det hele begynte.

5
Se fisken som spiller Pokémon Red

Se fisken som spiller Pokémon Red

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Ja, vi la merke til dette for noen dager siden, men vi trengte å la det synke inn litt før vi klarte å formidle dette videre uten å dynke saken i ironi og sarkasme. Det...Loading next content