Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spider-Man

Se hvordan Spider-Man Remastered forbedres med DLSS 3

Fra 123 bilder i sekundet til 213.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

DLSS 3 lanseres sammen med Nvidias nye 40-serie med grafikkort, og Nvidia lover en tjeneste som virkelig, virkelig kan utgjøre en forskjell i spillene som er optimalisert for å bruke den.

Nedenfor viser de en trailer fra Spider-Man Remastered, som har en bildefrekvens på omtrent 123 bilder i sekundet i visse scener med DLSS slått av, men med DLSS 3 slått på samt Ray Tracing, ser vi en bildefrekvens på 213 bilder i sekundet.

Det er drastiske forbedringer, og alt tyder på at Nvidia har skrudd opp ambisjonsnivået sitt.

HQ
Spider-Man

Relaterte tekster

0
Spider-Man: Silver LiningScore

Spider-Man: Silver Lining

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De to foregående utvidelsene bydde på helt grei underholdning, men det viser seg at Insomniac bare sparte på mesteparten av kruttet til slutten.

1
Spider-Man: Turf WarsScore

Spider-Man: Turf Wars

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Andre kapittel i en trilogi har ofte en tendens til å bare føles som et lite pusterom mellom den nysgjerrighetspirrende starten og intense slutten. Turf Wars faller dessverre i den fellen.Loading next content