Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Death Stranding Director's Cut

Se Kojima sin siste trailer for Death Stranding Director's Cut

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke bare spillene til Hideo Kojima som ofte ender opp med å bli relativt lange. Også trailerene han redigerer selv har en tendens til å gå langt over de to til tre minuttene vi vanligvis får. Mange har derfor vært ganske spente de siste ukene siden spillskaperen har sagt at han skal redigere og lage den siste traileren til Death Stranding Director's Cut selv. Nå er resultatet klart.

Før du trykker på start vil jeg uansett si at traileren, nærmest i kjent Kojima-stil, hinter til eller røper et par detaljer noen av dere som ikke har prøvd Death Stranding før helst ville unngått, men selve historien vil du nok uansett ha vanskeligheter med å forutsi etter å ha sett traileren. De av oss som allerede har fullført det originale spillet kan trygt se den siden mesteparten av det nye som vises er de ulike sideaktivitetene som racing og hjelpemidler.

HQ
Death Stranding Director's Cut

Relaterte tekster

4
Death Stranding Director's CutScore

Death Stranding Director's Cut

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik mener at 2019s mest omdiskuterte spill nok ikke vil endre haternes meninger på PlayStation 5, men en forbedret presentasjon, bedre opplæring og litt mer variert gameplay kan hjelpe tvilerne.

0
Death Stranding er gratis på PC

Death Stranding er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har bare gått ni måneder siden den forbedrede utgaven av Death Stranding kom til PC, så Epic Games overrasket mange da de tilsynelatende ga bort denne på butikken sin...Loading next content