Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
A Way Out

Se lanseringstraileren til A Way Out

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå er det bare to dager til A Way Out endelig lanseres, og under et døgn til dere kan lese anmeldelsen vår. Da er det jo hyggelig at Electronic Arts og Hazelight minner oss på dette ved å gi oss spillets lanseringstraileren ganske tidlig også.

Siden dette er et veldig historiefokusert spill bør det nevnes at traileren viser noen ganske korte glimt av flere sekvenser i spillet, så ønsker du å gå helt utvitende inn bør du kanskje være forsiktig med start-knappen. Jeg vil uansett ikke si at det er gigantiske spoilere, så er du ikke livredd for små detaljer er dette noe du absolutt bør se.

HQ
A Way Out

Relaterte tekster

4
A Way OutScore

A Way Out

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget og Odd Karsten Svartaas

Suzanne og Odd Karsten har blitt hardbarka kriminelle, og bryter seg ut av fengsler som om det skulle vært barnehager. Men hva skjer egentlig når de har funnet veien ut?Loading next content