Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed: Origins

Se lanseringstraileren til den nye Assassin's Creed: Origins-utvidelsen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I mprgen slippes endelig Assassin's Creed: Origins' The Curse of the Pharaohs-utvidelse. Vi likte det vi fikk prøve av den historiefokuserte utvidelsen for noen uker siden ganske godt, så her i gården er vi i alle fall spente. Ubisoft har ikke akkurat gjort de neste timene med venting lettere med dagens lanseringstrailer heller.

Traileren gir nemlig noen glimt av den overnaturlige historien, de nye områdene, flere nye fiender og mer. Dette virker helt klart som den største utvidelsen hittil, og kvaliteten virker ikke så verst heller. Eller hva synes du?

HQ
Assassin's Creed: Origins

Relaterte tekster

3
Assassin's Creed: Origins - The Hidden OnesScore

Assassin's Creed: Origins - The Hidden Ones

ANMELDELSE. Skrevet av Bengt Lemne

Bengt dro tilbake til Egypt, og man kan vel trygt si at han kom tilbake med litt brunfarge. Spørsmålet er hvor mye lenger han ønsker å gjøre det samme i de solfylte omgivelsene.

Assassin's Creed: OriginsScore

Assassin's Creed: Origins

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Origins passer ikke bare fordi det er starten på historien, men også fordi det er starten på en ny, bedre epoke i en serie som har slitt de siste årene.

0
Påskesalget på PS Store har startet!

Påskesalget på PS Store har startet!

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Påska kommer med en rekke tradisjoner; male påskeegg, dra på hytta, gå på i ski i påskesola og, så klart, salg på spill! Playstation Blog har kunngjort at påskesalget nå...Loading next content