Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Xenoblade Chronicles

Se New 3DS-omslaget til Xenoblade Chronicles

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er mange som gleder seg til et gjensyn med det solide rollespillet Xenoblade Chronicles, og det skal skje på Nintendos nye håndholdte konsoller. Vi har dessuten blitt lovet at den ekstra kraften i New 3DS skal benyttes for å sikre en spillopplevelse på høyde med den i Wii U-versjonen.

Nå har Nintendo sendt ut det offisielle omslaget til spillet, og det er absolutt av det vakre slaget. Her i redaksjonen likte vi spesielt den sorte innrammingen som kanskje blir et fast innslag i tiden fremover.

Xenoblade ChroniclesXenoblade Chronicles

Relaterte tekster

1
Tiårets spill: Xenoblade Chronicles

Tiårets spill: Xenoblade Chronicles

ARTIKKEL. Skrevet av Anders Aarhus

Vi starter en liten artikkelserie hvor vi ser tilbake på våre favorittspill fra tiåret som har gått. Først ut er Anders med Xenoblade Chronicles.

8
Slik blir omslagene til New 3DS-spill

Slik blir omslagene til New 3DS-spill

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Enten man liker navnet eller får grøssninger av det har Nintendo designet en ny 3DS-model kalt New Nintendo 3DS. Den nye modellen har en litt bedre prosessor og en ekstra...Loading next content