Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokkén Tournament

Se nye Mewtwo i Pokkén Tournament

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Her på den vestlige halvkule har vi ikke sett så mye til fightingspillet Pokkén Tournament ennå, for det er foreløpig kun tilgjengelig i japanske arkadehaller. Nå har det imidlertid lekket ut litt informasjon om en av de nye bossene i spillet, og det handler om en ny versjon av Mewtwo. Det virker som om det er noe som har dukket opp i forbindelse med Halloween, men kanskje er det en sniktitt på en ny versjon av favoritten.

Wii U-versjonen av Pokkén Tournament skal slippes her i landet i løpet av første halvdel av 2016.

Pokkén Tournament
Pokkén Tournament

Takk, Polygon.

Relaterte tekster

6
Pokkén TournamentScore

Pokkén Tournament

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Det er nesten overraskende at et konsept som på papiret fungerer så godt har tatt så lang tid. Velkommen til Pokémons svar på Tekken: Pokkén Tournament!

0
Ny figur til Pokkén Tournament avslørt

Ny figur til Pokkén Tournament avslørt

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Pokkén Tournament har blitt en stor suksess for Bandai Namco og Nintendo, noe som har resultert i bred støtte siden lanseringen i mars med nytt innhold og forbedringer....Loading next content