Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
King of Avalon

Se Orlando Bloom i den nyeste King of Avalon-traileren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Ettersom TV- og mobilspill bare fortsetter å vokse er det ingen overraskelse at vi ser flere kjente navn dukke opp i spillbransjen. Et nytt eksempel på det er Pirates of the Caribbean- og Ringenes herre-stjernen Orlando Bloom som nå har blitt spillbar karakter i det mobile onlinerollespillet King of Avalon, der han også medvirker i en ny trailer for spillet.

Blooms karakter heter Orlando the Nightshard, og i en begrenset periode er det fritt frem å låse opp og bruke ham i spillet. Dette kommer sammen med en ny tower defence-modus, en ny designstil og en ny story som en del av King of Avalons nyeste store oppdatering.

Se Orlando the Nightshard i traileren nedenfor, en opplevelse Bloom selv beskriver som en "ny" og "morsom" opplevelse i en pressemelding.

HQ
King of Avalon

Relaterte teksterLoading next content