Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
A Plague Tale: Innocence

Se oss spille starten av A Plague Tale: Innocence

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Asodo Studio og Focus Home Interactives historiedrevne spill A Plague Tale: Innocence kom ut i går på PC, PS4 og Xbox One, og for å feire lanseringen spilte vi de første to timene på vår livestream.

Gikk du glipp av streamen kan du se hele reprisen her, og se hvordan Sam takler starten av denne opprivende reisen. Ta en titt på videoen nedenfor for å se hvordan det hele begynner, og se hva som truer Amicia og Hugo i dette middelaldrede Frankrike (noe du også kan få en forsmak på via denne traileren).

Kommer du til å skaffe deg dette spillet?

HQ
HQ
A Plague Tale: Innocence

Relaterte tekster

1
A Plague Tale: InnocenceScore

A Plague Tale: Innocence

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

La oss bare starte denne teksten med en advarsel: Har du en fobi for mus og rotter (murophobia som jeg fant ut at det het) så er ikke dette spillet for deg. Det kunne til...

0
A Plague Tale blir TV-serie

A Plague Tale blir TV-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

A Plague Tale: Innocence var uten tvil ett av 2019s mest undervurderte spill, men det har heldigvis fått såpass mye oppmerksomhet i ettertid at oppfølgeren A Plague Tale:...Loading next content