Norsk
Gamereactor
nyheter
Spider-Man

Se PlayStation 5-konsollens demonstrasjon av lastetider

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Wired løftet sløret for deres store eksklusive artikkel, hvor de sammen med arkitekt Mark Cerny løftet sløret for PlayStation 5-konsollens komponenter og funksjoner, så nevnte de i den forbindelse en demonstrasjon Cerny hadde vist frem, som var ganske imponerende.

Cerny demonstrerte nemlig en ny type harddisk som konsollen benytter seg av, og her viste han hvordan denne stort sett kan eliminere lastetider, og han brukte Spider-Man som eksempel.

Nå har The Wall Street Journal sett samme demonstrasjon, og journalist Takashi Mochizuki har filmet den. Han har lagt den ut via Twitter.

Demonstrasjonen viser hvordan en åtte sekunders lastetid på PlayStation 4 Pro reduseres til 0.83 sekunder på den nye konsollen.

HQ
HQ
Spider-Man

Relaterte tekster

0
Spider-Man: Silver LiningScore

Spider-Man: Silver Lining

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De to foregående utvidelsene bydde på helt grei underholdning, men det viser seg at Insomniac bare sparte på mesteparten av kruttet til slutten.

1
Spider-Man: Turf WarsScore

Spider-Man: Turf Wars

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Andre kapittel i en trilogi har ofte en tendens til å bare føles som et lite pusterom mellom den nysgjerrighetspirrende starten og intense slutten. Turf Wars faller dessverre i den fellen.Loading next content