Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Death Stranding

Se Rick and Morty sin Death Stranding-reklame

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony og Rick and Morty-skaperen Justin Roiland har vært meget gode venner de siste årene, noe som nok er en av grunnene til at vi nå har fått en meget spesiell reklame for Death Stranding.

Roiland har nemlig laget en kort Rick and Morty-sekvens som faktisk klarer å blande sprøheten til både showet og Death Stranding. Ikke en dum måte å vekke interessen til den generelle befolkningen som kanskje ikke har hørt om Kojima Productions meget polariserende spill.

HQ
Death Stranding

Relaterte tekster

3
Death StrandingScore

Death Stranding

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med å blande Metal Gear Solid, Fortnite, Dark Souls, Minecraft og Postmann Pat har Kojima Productions skapt et fantastisk spill Eirik tror blir årets største snakkis.

0
En hyllest til Low Roar

En hyllest til Low Roar

ARTIKKEL. Skrevet av Anders Aarhus

Før året er omme ønsker Anders å rette oppmerksomheten mot en liten, men unik musikkgruppe.

0
Death Stranding blir film

Death Stranding blir film

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Hideo Kojima sine spill, og da særlig Metal Gear Solid-serien, har alltid vært av det meget historiefokuserte og filmatiske slaget, så det er ikke rart mange har snakket...Loading next content