Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan

Se slipptraileren til Turtles: Mutants in Manhattan

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utgiver Activision og meritterte spillutvikler Platinum Games begynner å bli klare til å slippe deres Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan til PC, PS3, PS4, Xbox 360 og Xbox One denne fredagen, men først skal spillet selvsagt få en lanseringstrailer. Denne har vi naturligvis karret til oss for å vise deg her på GR, og du finner den nedenfor.

Vi har dessverre ikke fått noe anmeldereksemplar av spillet ennå, så vi kan ikke levere vår mening om spillet før i begynnelsen av neste uke.

HQ

• Slik blir Turtles: Mutants in Manhattan-omslaget

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan

Relaterte tekster

0
Fire nye Turtles-trailere

Fire nye Turtles-trailere

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Activision og utvikler Platinum Games har i dag sluppet fire nye trailere fra deres kommende Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan. Videoene gir de fire...

0
Turtles-brettspill på Kickstarter

Turtles-brettspill på Kickstarter

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan ble nylig annonsert etter at alle hadde visst om det i lang tid. Det er et spill hvor vi skal få bryne oss på forklanen...Loading next content