Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tetris

Se Tetris' første offisielle trailer

Ta det elskede spillet og legg til to av verdens mest kjente sanger, Taron Egerton og noen sovjetiske intriger, og du kan ha en kul film som kommer til Apple TV+ i mars.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det har gått nesten et tiår siden vi først hørte snakk om en Tetris-film, så det er forståelig hvis du hadde gitt opp håpet om at den noen gang ble en realitet. Det er det som gjør dagens trailer enda bedre.

Apple har endelig gitt oss den første offisielle traileren for Jon S. Bairds Tetris, filmen inspirert av den sanne historien bak hvordan spillet ble det globale fenomenet vi kjenner i dag. Inspirert er definitivt et nøkkelord her, da Taron Egertons versjon av Henk Rodgers ser ut til å være i flere biljakter og slåsskamper enn jeg i det minste håper den virkelige karen måtte gå gjennom for å gi oss et av verdens beste spill. Vi får se hvor dramatisk og actionfylt denne historien er når filmen kommer til Apple TV+ 31. mars.

HQ
Tetris

Relaterte teksterLoading next content