Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Se våre F1 2019-videoer og vinn en flott premie

Vi sparker i gang en konkurranse med en ny videoserie.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Spørsmål 1: Hvilket lag vil du helst kjøre for i F1 2019 og hvorfor?

Codemasters er gode på å sette sammen opplevelser som kombinerer realismen ved å sitte i cockpiten på en vaskeekte Formel 1-racerbil, hvor det samtidig er plass til ren og skjær underholdning.

I årets utgave, F1 2019, skrur de opp på alle parametre, og gir oss bedre grafikk, F2 og en utbygget og dypere måte å gjennomføre singleplayer-karrieren på.

For å feire utgivelsen sparker vi nå, med en videoserie i tre deler, i gang en stor konkurranse, hvor du kan vinne et fantastisk CSL Elite F1-sett fra Fanatec, hvor det følger med både ratt og pedaler. Rattet fungerer både på PS4 og PC.

Det eneste du må gjøre er å svare på hvert av de tre spørsmålene, som ankommer sammen med videoene, og du kan finne det første markert med fet skrift øverst.

Vi gleder oss til å lese deres besvarelser. Nedenfor kan du se bilder av den fete premien, og du kan lese mer om den her.

HQ
F1 2019
F1 2019
F1 2019
F1 2019

Relaterte tekster

2
F1 2019Score

F1 2019

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har tatt turen ut fra rallyskogen og inn på silkemyke asfaltbaner med superlave og kjappe biler.Loading next content