Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sea of Solitude

Sea of Solitude slippes i juli

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Electronic Arts forbindes i hovedsak med storspill som FIFA, Battlefield, Star Wars og lignende, så de tok mange på sengen da EA Originals-prosjektet startet opp med Unravel for tre år siden. Deretter kom Fe, Unravel Two og A Way Out før vi i fjor fikk se det fascinerende Sea of Solitude. Vi har sett mye forskjellig i spill, men å seile og ro oss gjennom et vann som reflekterer sinnstilstanden til vår ensomme skikkelse er ikke vanlig kost. Derfor var det skuffende å ikke høre noe snakk om lanseringsdato. Heldigvis viser det seg at EA følger den samme oppskriften som før.

I dag har vi nemlig fått vite at Sea of Solitude vil lanseres den 5. juli, altså omtrent tre uker etter E3-messen. Vi må altså vente i omtrent fem uker til før vi får svar på om det tyske studioet lykkes med å fortelle en historie om ensomhet på en god måte.

HQ
Sea of Solitude

Relaterte tekster

0
Sea of SolitudeScore

Sea of Solitude

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Silje utforsket både hav og land i Sea of Solitude, og møtte på noen interessante monstre. Lever spillet opp til forventningene?

0
Sea of Solitude slippes i juli

Sea of Solitude slippes i juli

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Electronic Arts forbindes i hovedsak med storspill som FIFA, Battlefield, Star Wars og lignende, så de tok mange på sengen da EA Originals-prosjektet startet opp med...

3
EA annonserer Sea of Solitude

EA annonserer Sea of Solitude

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I juni annonsert EA deres EA Originals-program, der Zoink Games sitt Fe var det første spillet på listen. Nå har selskapet lagt til et nytt spill på listen, og det er Sea...Loading next content